“New York Jets kommer vara långt ifrån pinsamma när säsongen är över “


Coachen Rex Ryan om den dåliga säsongsstarten.

 

 

Säsongen har startat sakta för New York Jets. Hittills har dem en vinst och fyra raka förluster, vilket inte ser lovande ut för hopp om slutspel för Jets. Den senaste förlusten kom i söndags där dem förlorade med 31-0 mot San Diego Chargers.

 

 

Rex Ryan(New York Jets tränare) medger att det inte har gått som han hade tänkt sig inför säsongen, han talar även om att han anser att dem har förtjänat att hamna i den positionen dem är i.

Det här är inte något som oroar Ryan, han anser att hans spelare är redo för utmaningen att ta sig ur den grop dem har grävt ner sig i. Under lördagen så missade Jets Quarterback, Geno Smith ett viktigt lagmöte inför matchen på söndag kväll. Geno Smith har inte varit effektiv under säsongen heller, han har fått en hel del kritik för att vara ofokuserad och inte ha presterat. Smith fick ändå starta matchen och Ryan försvarar det beslutet, men talar om att det inte är acceptabelt och att åtgärder kommer att göras. Ryan säger att han är medveten om att han troligtvis inte skulle få behålla jobbet ifall det fortsätter såhär säsongen ut.

Ryan och John Idzik (New York Jets General Manager) har för allmänhetens ögon verka ha två olika agendor. Ryan försöker vinna nu medan John Idziks handlingar pekar mot att man ska gardera sig mer inför framtiden.

 

 

Lyssna på Rex Ryans intervju med ESPN Radio New York här:

http://espn.go.com/espnradio/newyork/play?id=11659602

 

 

// Artin Hojat

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL