"I’ma make sure it’s right. I can drop whatever I want to drop."

I en ny intervju menar Lil Wayne att det länge emotsedda albumet “Tha Carter V” inte alls hålls tillbaka av den pågående situationen med Cash Money Records utan att albumet är klart och redo att släppas, men att det måste släppas “på rätt sätt”. Young Money-chefen har som bekant hamnat på sniskan med mentorn och forne vännen Birdman och sedan dess varit i en konflikt med både honom och bolaget, vilket de flesta har trott varit anledningen till att albumet dröjer.

I helgen gjorde rapparen en intervju med Q93’s Wild Wayne och sa bland annat följande:

“Man, I just don’t want to put it out the wrong way. Honestly, man, I can do what I want honestly at any time. The fans deserve it to be right and that’s how it’s gonna be. I’ma make sure it’s right. I can drop whatever I want to drop. I keep dropping whatever I want to drop. But I’m not gonna give ’em Carter V the wrong way.”

Ett par låtar har även läckts av den hatade läkemedelsentreprenören Martin Shkreli som på ett otroligt sätt ska ha fått tillgång till albumet. Lil Wayne har hotat med stämning om fler låtar kommer ut och det återstår att se exakt när projektet får se dagens ljus.

Till dess, lyssna på föregångaren “Tha Carter IV” från 2011. Tiden går.