62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
Labyrint uppträder live på årets Kingsize-gala


Uppsala-gruppen nomineras även till flest priser på galan som går av stapeln 15:e februari!

 

Hiphop/reggae-kvartetten Labyrint från Uppsala har haft ett hektiskt 2011. Ett stort antal spelningar på fritidsgårdar, nattklubbar och festivaler runt om i landet samt flera framgångsrika videos och singlar (däribland guld-säljande “Kärleken?”) ledde fram till debutalbumet “Labababa…” som släpptes på Universal den 30 November.

 

 

Nominerade till flera priser
Labyrint stod utan nomineringar till Grammis men när Skandinaviens största hiphoptidning Kingsize för första gången arrangerar sin egen prisgala för att belöna de som utmärkt sig under det fantastiska svenska hiphop-året 2011 blev det Labyrint som kammade hem flest nomineringar. Labyrint är nominerade i hela fyra kategorier: “Årets Grupp”, “Årets Nykomling”, “Årets Live” och “Årets Video” (för “Tribulations”).

 

Uppträder live
Labyrint uppträder dessutom live på Kingsize-galan som går av stapeln på Hamburger Börs i Stockholm. Även amerikanska västkust-veteranen MC Eiht (känd både som artist och från filmen “Menace II Society”) kommer att uppträda i samband med galan.

 

Labyrint flyttades vid årsskiftet över till nystartade Universal-etiketten Svenska Inspelningar och är just nu aktuella med singeln “Ortens Favoriter”.

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL