I lördags firade TagsandThrows med releasefest x 2 i Stockholm och nu finns dokumentären tillgänglig online. Se videon nedan!

 
httpv://youtu.be/6deFmr2JT1Q

Music by Smutskatt.
Narrated by Eboi.
Graphics by Pete Porch.
Audio mixing by Leon Sadeghi Hallén.

Vi passade på att fråga Thomas Gunnarsson om filmen innan releasefesten:

Kingsize: På lördag släpps kortfilmsdokumentären “Bombing Alone”, kan du berätta om tanken bakom filmen och vad vi kan förvänta oss?

– Alone är topp-3 i Stockholm just nu när det gäller kvantitet på tags och throw-ups. Han är dessutom en av de som sätter absolut snyggast tags. På mindre än ett år (sen han bytte tag till Alone) så kan man se hans tags över hela stan. Kungsholmen, Södermalm, Östermalm, Vasastan, förorten etc. Han är dedikerad som få. TagsAndThrows har följt honom ut på bombing-äventyr tre nätter och en dag och filmat det bästa materialet sen starten av hemsidan och Instagramfeeden för 15 månader sen. Folket kommer få se massiv och vacker bombing. Vi har även steppat upp rejält när det gäller ljudet. Musik har specialtillverkats till filmen av den fantastiskt talangfulle Smutskatt och ljudet har mixats av Leon Sadeghi Hallén som vanligtvis jobbar med ljud till bland annat reklamfilmer. Min kära vän, rapartisten Eboi ligger bakom berättarrösten och min vän Pete Porch har satt ihop grafiken. Det är utan tvekan den absolut bästa filmen jag någonsin gjort och jag längtar till releasen.

65ba07add7a32f7b0a037f23