Isaiah Thomas sätter avgörande i slutsekunden – ger ”blicken” till Floyd Mayweather


 

 

Det må vara försäsong fortfarande i NBA men intensiteten i slutet av matchen mellan Los Angeles Lakers och Phoenix Suns talar för något annat. Isaiah Thomas, den siste valde spelaren i draften 2011 har verkligen imponerat resten av ligan med sin passion. När han kom in till ligan var han underskattad för sin storlek då 175 cm inte är ideallängden för en point guard i NBA. Isaiah har helt klart visat att det inte kommer stoppa honom. I somras belönades han för sitt kämpande med ett kontrakt med Phoenix Suns.

 

 

Inatt hade han en duell i slutminuterna med ingen mindre än Kobe Bryant. I slutminuterna gjorde han väldigt viktiga poäng och i slutsekunden satte han skottet som tvingade matchen till övertid. Thomas stirrade rakt in i Floyd Mayweathers ögon och gav honom ”blicken” efter att dem två hade slängt ord fram och tillbaka mot varandra under hela matchen.

 

 

 

 

Kobe Bryant hade 27 poäng, varav 8 poäng kom dem sista två minuterna av den fjärde perioden. Isaiah Thomas hade 26 poäng varav 5 poäng kom i den sista minuten av den fjärde perioden

 

Se highlights ifrån matchen här!

 

 

//Artin HojatPublicerat:
RedaktionenNULL