Firar med exklusiv spelning på Tyrol i Stockholm där han framför debutplattan från början till slut.

Idag är det på dagen 15 år sedan Petter släppte sitt debutalbum ”Mitt sjätte sinne”, en milstolpe i svensk musikhistoria med klassiker som ”Mikrofonkåt” och ”Vinden har vänt”. Petter firar jubileet med att släppa en fullspäckad jubileumsutgåva av skivan ”Mitt sjätte sinne” som innehåller fem outgivna spår från inspelningen av debutalbumet samt alla b-sidor och remixer. Ikväll gör även Petter med gäster en exklusiv livespelning på Tyrol i Stockholm där hela ”Mitt sjätte sinne” kommer att framföras live, från början till slut.

På 15-årsdagen idag, den 26 augusti, ger alltså BABA recordings/Sony Music ut en fullspäckad jubileumsutgåva av ”Mitt sjätte sinne”. Med klassiker som “Mikrofonkåt” och ”Vinden har vänt” innehåller skivan även fem outgivna spår från inspelningen av debutskivan samt alla b-sidor och remixer. “Mitt sjätte sinne” släpps på vinyl med bland annat kollage på originaltexter, sticker, flyer och foton samt digitalt.

– Jag är extremt stolt över att ha hållit på i så många år och aldrig lättat på gasen. ”Mitt sjätte sinne” är en milstolpe på många sätt, både för mig och för andra, så är det någon skiva jag ska köra live från början till slut så är det den. Jubileumsgåvan lovar jag kommer bli något unikt. Vi är många som bär starka minnen från den tiden så det kommer bli grymt, säger Petter.

Under våren och sommaren har Petter, förutom turnén med Ison & Fille och sin egen turné, släppt sin åttonde skiva “Början på allt” som fått fantastiska recensioner. Radiohiten “Håll om mig” tillsammans med Daniel Adams Ray sålde snabbt Guld och “Början på allt” har också kommit att bli en stor låt.

Jubileumsutgåvan finns digitalt på:

Spotify

iTunes

WiMP
www.petter.nu/mittsjattesinne

6412e4b25c415800cc0e8973