Nu är det klart vilka som går vidare i Nästa Nivå och tävlar om studiotid i Red Bull Studios i Köpenhamn med dina favoritrappare & producenter. Vinnaren utses på Kingsizegalan 27:e februari!

Nästa Nivå är till för att ge vingar till morgondagens hiphop-artister. Hiphop är Sveriges mest progressiva musikgenre och samtliga inblandade i Nästa Nivå vill hjälpa till att förse morgondagens musiksverige med rustade, hungriga och orädda hiphop-artister.

Nu har Kingsize Magazine och Babak Azarmi (RMH) utsett fem finalister från en lång rad kvalitativa bidrag till tävlingen!

En av dessa fem finalister utses till vinnare av denna deltävling, och presenteras på Kingsizegalan 27:e februari på Solidaritet Arena!

KÖP DIN BILJETT  till Kingsizegalan 2014 på Axs.com

Se Kingsizegalan streamad live i sin helhet via TV4 Play

 FINALISTER NÄSTA NIVÅ:

Dubbel-R (Växjö, 18 år, se bidrag HÄR)

Karl Levander (Rågsved, 17 år, se bidrag HÄR)

–  LA$ (Alby/Hallunda, 21 år, se bidrag HÄR)

Rallebrush (Lysekil, 19 år, se bidrag HÄR)

– Troublemakerz (Stockholm, 22 resp 23 år, se bidrag HÄR)

Se samtliga bidrag på www.kingsizetv.se

Nästa Nivå

Är ett projekt där några av Sveriges mest inflytelserika hiphop-artister och hiphop-producenter går samman för att hitta och lyfta fram unga och lovande hiphop-talanger genom att erbjuda dem studiotid och låt- och textskrivar-coachning. Red Bull öppnade i februari deras åttonde musikstudio, Red Bull Studio Copenhagen. Under projektet Nästa Nivå lånar Red Bull ut nycklarna till deras studio under 10 dagar. Respect My Hustle är en av initiativtagarna bakom projektet och representerar med Nästa Nivå-hosten, Adam Tensta.

KINGSIZEGALAN 2014 – 27:e februari på Solidaritet Arena i Stockholm

KÖP DIN BILJETT Axs.com

Se Kingsizegalan streamad live i sin helhet via TV4 Play