Rihanna berättar för Rolling Stone om sitt kärleksförhållande med Chris Brown.

De berättade för omvärlden att deras förhållande är “Nobody´s Business” på Rihannas senaste album, men det är först i det nya numret av Rolling Stone som Rihanna verkligen öppet berättar att hon har gått tillbaka till Chris Brown, exkärleken som slog henne blodig 2009.

-Jag bestämde mig för att det är viktigare att jag är lycklig. Jag vill inte låta andras åsikter komma i vägen för min lycka. Även om det är ett misstag, så är det mitt misstag. Efter att ha plågats av detta i många år, varit ledsen och mörk så vill jag nu bara vara sann mot mig själv, och ta det. Jag kan hantera det.

Enligt Rihanna är förhållandet mellan de två helt annorlunda än det var tidigare. Och denna gången får Brown bara en chans…

-Man ser oss tillsamman, i studion, på nattklubb också tror att att de vet hur det är. Men det är annorlunda nu. Vi bråkar och krånglar inte längre. Vi pratar ut om saker och ting. Vi värdesätter varandra och vi vet exakt var vi har varandra nu och vi vill inte förlora det.  Han har inte lyxen att kunna fucka upp iden. Den vägen finns inte. Jag kan inte säga något om framtiden över huvudtaget eller att saker och ting inte kommer att gå snett men jag är ganska säker på att han är mycket medveten om vad som hände. Och jag hade aldrig låtit det gå så långt som till ett förhållande om jag trodde att det fanns risk för att samma sak skulle kunna ske igen.