Stockholm-kollektivet bjuder på musik i juletid.

Ba$gränd Crew består av O.P., Yemi, Spark, Jade Elephant, Alexius, Fat Only och Teo BA$, sju producenter/rappare från Stockholmstrakterna. Musikerkollektivet har under december månad släppt en låt varje söndag vid advent.

Lyssna nedan låten för 4:e advent nedan!

Det var dagen före doppar-dan och snön hade just lagt sig till ro på husens tak och stadens gator. Knappt en själ syntes utomhus bortsett från någon smått berusad ungdom eller huttrande hemlös. Resten av svenska folket hade tagit skydd från midvinterkylan inomhus. Där satt de i mysig tystnad, i väntan på morgondagens stoj och knas. Man kunde se hur det släcktes i lägenhet efter lägenhet. Staden la sig till ro. Snart var de mörkt och släkt överallt.
Förutom på en kort liten enkelriktad gata. Eller gata och gata det var nog snarare än gränd.
I gränden vare det fortfarande tänt och om man gick dit kunde man höra röster och känna hur låga frekvenser slog en i bröstkorgen.
Ja i Basgränd var alla vakna och varken YEMI, JADE, OP, SPARK, TEO BA$, JULLE eller ALEXIUS hade en tanke på att sova. Det var allt för uppspelta inför morgondagen. Så istället styre de en låt som DU kan tanka HÄR.

Glad fjärde advent från Ba$gränd Crew

http://basgrandcrew.tumblr.com/

65ba07add7a32f7b0a037f23