Westside Gunn, DaBaby och Marilyn Manson gästade Kanye Wests “DONDA”-event i Chicago


Se klipp, reaktioner och bilder här!

 

 

Under natten hölls det tredje (eller fjärde beroende på hur man räknar) lyssningseventet för “Donda” i Kanye Wests hemstad Chicago. Och det skulle föga förvånande visa sig vara den mest ambitiösa installationen hittills. Precis som rapporterat hade Kanye byggt upp en replika av hans mammas gamla hus i mitten av Soldier Field, men det var långt ifrån allt.

 

Under eventet kunde Kanye ses tända eld på sig själv innan han ställdes öga mot öga med Kim Kardashian(?) i en bröllpsklänning, trots parets pågående skilsmässa. Det är förstås mycket möjligt att det inte är Kim, men det skulle heller inte förvåna då deras kärlek för varandra fortfarande är stark och att hon säkerligen hade kunnat ställa upp för sin make i ett konstnärligt syfte.

 

Något som flera också reagerat på är det uppenbart osmakliga i att Kanye befann sig på scenen (nåja) med framförallt Marilyn Manson, som i skrivande stund utreds för flera våldtäktsanklagelser, men också DaBaby som som bekant hamnat i blåsväder för en rad homofobiska uttalanden. Utöver den moraliska aspekten är det också en besvikelse för många då DaBaby verkar ha ersatt Jay-Z på skivan. Och nej, skivan har inte släppts idag heller.

 

 

 

 

 

 

Se klipp och reaktioner från eventet nedan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: @dondasplace/Twitter / Wikimedia Commons

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL