62b170dadc4101037e075fe2
62a83ff970c4fd62de0588d3
Ultimate Rap League annonserar nytt event – rookies mot veteraner


 

 

Världens största, mest respekterade och den battleligan som genererar störst medialt intresse har nyligen annonserat ett nytt koncept kallat “Rookies vs. Vets Volume 1”.
Målet med detta event är att få fram nya talanger på scenen genom att låta unga och hungriga rappare utmana battlerap eliten. Men även att försöka höja nivån på dom mer erfarna namnen. Det har väldigt länge funnits en debatt om att de “tyngre” battlarna som tillexempel Ayeverb, DNA, Dizaster med flera och att de ligger på latsidan och skriver tråkigt material endast för att få en check.

 

 

Nu görs alltså ett försök till att väcka hungern hos dessa rutinerade herrar då det står väldigt mycket heder på spel. Ingen erfaren artist vill förlora emot vad som anses vara en avsevärt sämre rappare då det skulle skada deras image något fruktansvärt. Samtidigt så har dom nya namnen ALLT att vinna i detta.

 

 

På detta kortet ser vi sju battles som du kan kika in på bilden ovan.
Som ni ser så finns bland annat Charlie Clips, Real Deal och Ayeverb på detta kortet.

 

Om detta kan väcka liv i scenen återstår att se, men intressant blir det oavsett och vi lär få se väldigt heta matcher. Den 28:e mars avgörs “Rookies vs. Vets Volume 1”.

 

 

Kolla in trailern här:

 

 

 

// Rasmus Persson
@RasmusDRP

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL