5ebe5f2072aaf323604db793
Drake-Chyna
Tyga hackade exets Twitter – beef med Drake fortsätter


 

 

Den passiv- aggressiva beef som just nu pågår mellan rapparen Drake och Tyga verkar bli allt större och förvirrande. Nyligen kallade Tyga Drake för falsk i samband med att han uttryckt sitt missnöje över Young Money. Drake ska då ha svarat med att ”gilla” Blac Chynas (Tygas ex) bilder på Instagram. Beefens medlemmar verkar dock inte ta slut där. Rykten om att Kylie Jenner, Kim Khardashians lillasyster, dejtar Tyga har sedan en tid pågått. Något som kanske bekräftades av Instagram-bråket som i helgen eskalerade stjärnorna emellan.

 

 

Kylie Jenner postade en halloween-bild på henne och Tyga, varpå Drake några timmar senare delade en bild på honom och Jenner. En bild som i sin tur ”gillades” av Blac Chyna. Tyga ska sedan ha tagit till Twitter och försökt markera med orden ”That aint my hoe” enligt Complex Magazine.

 

 

Det ”tysta” bråket eskalerade sedan Chyna delat en lättklädd bild på henne själv med en tagg på Drake och hans Instagram-namn ”champagnepapi”. Blac Chynas twitter ska sedan ha hackats, där tweets om att hon bland annat varit otrogen och endast dejtat Tyga för pengarna, kommit ut. Strax därpå skrev hon ett inlägg via Instagram om att det var Tyga låg bakom hacker-attacken. Hon taggade honom dessutom i inlägget.

 

 

 

 

Sätten att hålla uppe denna beef på verkar fortsätta att förvåna. Kanske får vi se en fortsättning på det infekterade bråket – eller så går en fredsmäklare in och stoppar bråket, som T.I. gjorde mellan Snoop Dogg och Iggy Azalea.

 

Se beefen i bilder här:

A photo posted by Kylizzle (@kyliejenner) on

@kyliejenner in the cut

A photo posted by champagnepapi (@champagnepapi) on

Bild: DRAKE-CHYNA

Bild: Black-Chyna-Drake (tagg)

Bild: Chynas tweets (hackade)

My Twitter was hacked by @kinggoldchains !

A photo posted by www.Lashedbar.co (@blacchyna) on

 

 

// Leah Deriba

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL