"Can you imagine that?!"

I anslutning till 24-årsdagen av Biggie Smalls tragiska bortgång i veckan har flera intressanta nyheter dykt upp. Bland annat har Fat Joe avslöjat att han påbörjade ett album tillsammans med New York-legenden, där många av låtarna var dissar riktade mot 2Pac.

Nu florerar uppgifter om att även Dr. Dre skulle ha samarbetat med The Notorious B.I.G innan rapparens bortgång. Det är Dres tidigare protegé Hittman, som var en stor del av albumet “2001”, som menar på att Dr. Dre och västkust-veteranen King Tee hade ett inplanerat möte med Biggie dagen efter han sköts till döds.

“From what Mel-Man told me, Biggie was supposed to meet up with Dre at Creep Alley the following night about a possible collabo with him and King Tee”, avslöjar Hittman i ett svar på en tweet från KXNG Crooked. “Can you imagine that?!”

Det som gör uttalandet extra intressant är att det går i linje med vad Rick Ross tidigare hintat, nämligen att det faktiskt finns ett samarbete i valvet. Något han sagt till Angie Martinez att hon borde fråga Diddy om.

Hur tror ni att detta samarbete hade låtit? Passa på att se nya Netflix-dokumentären “Biggie: I Got A Story To Tell” här!

Foto: Chi Modu