Soulja Boy om Kanye West: “You trash, your music is wack and your clothes are ugly.”


 

 

Soulja Boy har skapat otaliga rubriker senaste veckan då han varit ute på en “rant-turné”. I flertalet intervjuer hävdar han sig själv som en pionjär som förändrade hiphop världen och artister som Drake, Tyga och Tekashi 6ix9ine har honom att tacka för sina karriärer. Men allra hårdast verkar han gå in på Kanye West. Tidigare i veckan gästade han ”The Breakfast Club” och redan där började han sitt påhopp på Mr. West. Som uppföljning på den intervjun gästade han igår Complex där han i en något längre “rant” kallar Kanye West för “trash” och att han framstår som töntig när han bryr sig om småsaker som att Drake ska ha följt Kim Kardashian på Instagram. Soulja Boy anser också att Kanye borde ha hört av sig till honom, men eftersom att han ännu inte har gjort det kommer Soulja Boy att fortsätta attackera honom. Se intervjun nedan och Drakos medverkan på “Everyday Struggle”:

 

 

 

 

Under sitt gästande på ”The Breakfast Club” pratar han bland annat om att han hade den största comebacken under 2018, inte Tyga eller Meek Mill. Enligt Soulja Boy, vore Tyga ingenting om det inte vore för honom. Detta eftersom att Soulja Boy hade med honom i sin musikvideo till ”She Got a Donk”. Tyga svarade på instagram genom att lägga upp Spotifys sammanställning av streams under året som gått.

 

 

 

Soulja Boy berättade också att Drake var ett stort Soulja Boy fan när han först började med sin musik och på Drake låten ”Miss Me” tog han en hel rad från Soulja Boy låten ”What’s Hannenin”.

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL