Till i december blir det för tredje året i rad som Spotifys julkalender presenteras. De första avsnitten släpps när den första luckan öppnas den 1 december och den gemensamma spellistan Spotifys julkalender uppdateras sedan dagligen fram till julafton med ett nytt poddavsnitt från varje julvärd och personligt anpassad julmusik.

Årets julvärdar blir inga mindre än “Snabba Cash”-skådisen Dada Bozela, programledaren Sofia Dalén och poddkomikern Christoffer Nyqvist – som var och en kommer att podda hela vägen fram till jul i sina respektive poddkalendrar “Brottskalendern”, “Sofias nöjeskarameller” och “Christoffer feedbackar historien”.

– Det känns väldigt kul att ha instiftat en årlig tradition i form av vår julkalender som på bara två år har blivit oerhört uppskattad och efterlängtad. I år kommer julkalendern bjuda på en härlig mix av humor, historia och värme i ledning av våra underbara värdar Sofia Dalén, Dada Bozela och Christoffer Nyqvist, säger Karin Bäckmark, nordisk podcastchef på Spotify, i ett pressmeddelande.

Dada Bozela säger vidare:

– Jag ska berätta riktigt spännande historier i min ljudkalender som är fylld med 24 dagar av brott från historien. Jag hoppas att alla kommer och hänger med mig fram till jul, det blir nice.

Årets upplaga av Spotifys julkalender har premiär 1 december 2022 och du hittar kalendern enklast via sökfunktionen i appen, sök på ‘Spotifys julkalender’.