5db9f547b5d90b77781ed872
erik-t-post-S
Silvana Imam, Cherrie och Erik Lundin bryter samarbetet med TRANS94


Turnén “BORN. LIFE. DEATH. TOUR” ställs in.

 

 

I höst planerade Silvana Imam, Cherrie och Erik Lundin att åka ut på turné, med spelningar i Stockholm, Göteborg och Malmö. Nu står det klart att alla tre artisterna bryter samarbetet med Babak Azarmi och TRANS94 samt ställer in turnén. Detta enligt ett pressmeddelande där det även framgår att inga fler kommenterar görs i dagsläget.

 

Biljettköpare hänvisas till respektive spelställe: Annexet (Stockholm), Lisebergshallen (Göteborg) och Malmö Live.

 

”Till alla biljettköpare, vi är ledsna över att det har blivit så här och förstår att många kommer bli besvikna över att turnén ställs in. Men vi är snart tillbaka hos er.” – Silvana Imam, Cherrie och Erik Lundin

 

 

TRANS94 växte fram under fjolåret som en avknoppning av det tidigare kollektivet RMH (Respect My Hustle), ett av Sveriges absolut mest inflytelserika och kreativa artistkollektiv som de senaste åren firat framgångar med musiksläpp och turnéer av just Silvana Imam, Erik Lundin och Cherrie, bland många fler. I år ställde man in Silvana Imams skivsläpp men kom ut med Cherries uppföljare “Araweelo”.

 

Trots uppbrottet lär TRANS94 vara fortsatt verksamma inom samhället och musikbranschen genom sitt kulturella engagemang under parollen “Third Culture Kids”. Man har bland annat arrangerat events, talks, work shops och modeinitiativ under sin verksamma tid hittills.

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL