Se The Weeknds halvtidsshow i Super Bowl LV


Hyllas som en av de bästa någonsin.

 

 

Under helgen gick sportspektaklet Super Bowl av stapeln i Tampa, Florida. Själva matchen vanns av just Tampa Bay Buccaneers, då man besegrade Kansas City Chiefs med hela 31-9. En som det gick bättre för var The Weeknd, som stod för den monumentala halvtidsshowen.

 

Kanadensaren hade minst sagt höga förväntningar på sig efter att ha spenderat 7 miljoner dollar ur egen ficka för att utöka scenbudgeten och vi skulle knappast bli besvikna. Under framträdandet sparade han inte på något, då han plockade fram fyrverkerier, dansande “kloner” och en otrolig ljusshow, samtidigt som han förlitade sig på sig själv, sin talang och sin röst. Något kollegan Drake, som själv fick nöja sig med att medverka i en State Farm-reklam, var tvungen att berömma.

 

 

 

Just avslutningen har av många hyllats som en av de bästa någonsin, vilket kan ses som en revansch för sångaren efter att han utelämnats från årets Grammy-nomineringar. Flera av hans låtar har dessutom återigen klättrat på listorna, samtidigt som han fått sin egen dag i Toronto av stadens borgmästare.

 

 

 

Se klipp, reaktioner och hela uppträdandet nedan! I september 2022 kommer The Weeknd till Stockholm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Pepsi

 

 



Publicerat:
Redaktionen



NULL