Se konfrontation mellan Meek Mill och 6ix9ine


“Leave me alone rat”.

 

 

Att 6ix9ine är kungen över internet-trollande är ingen nyhet. Därför kommer det inte heller som en överraskning att han nu anklagas av Meek Mill för att använda liknande taktiker i det riktiga livet.

 

Natten till söndag ska de båda ha hamnat i en konfrontation i ett parkeringsgarage, efter att 6ix9ine sökt upp Meek Mill utanför en nattklubb. I ett par röriga klipp kan man se de båda rapparna skrika på varandra medan flera storväxta säkerhetsvakter håller dem åtskiljda.

 

“Why 69 just run up on me wit a bunch of cops so I spit on him. I thought I was dreaming…he waited outside for me with the feds wtf. They did all this to go viral. Leave me alone rat”, skriver Meek tillsammans med ett klipp från händelsen.

 

Han erbjöd sedan fler detaljer via Twitter, där han hävdar att 6ix9ine väntat på honom utanför nattklubben.

 

 

 

Tekashi 6ix9ine är för närvarande ute på en villkorlig dom och bör enligt hans advokat Dawn Florio inte syssla med att beefa med andra rappare. Men, han har ny musik att marknadsföra. I början av månaden teasade han både sin återkomst och en kommande låt, efter en kort period utanför händelsernas centrum.

 

Hur som helst, se klippen från konfrontationen nedan.

 

 

 

 

Foto: @meekmill / Wikipedia

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL