Igår skrev vi om Megan Thee Stallions imponerande Halloween-utstyrslar under veckans firande. Nu har fler bilder på hiphopeliten dykt upp, från olika firanden av högtiden trots att just Halloween föll på en tisdag i år.

Som vanligt får vi se ett par imponerande – och mindre imponerande exemplar. Till den senare kategorin får vi förpassa både Drake och Fat Joe, då den förstnämnda nöjt sig med en blond peruk och den senare klätt ut sig till diabetes- och viktminskningsmedicinen Ozempic. Ja, själva burken.

Diddy avslöjade att han sedan förra året förbjudits att reprisera sin (sjukt imponerande) roll som Jokern på grund av rättighetsskäl – och valde därför att istället klä ut sig till Batman i år.

Se även bilder på Chloé Bailey som Khaleesi från “Game of Thrones”, Machine Gun Kelly och Megan Fox som “Kill Bill”-karaktärer, Teyana Taylor som Loc Dog från “Don’t Be A Menace To Society While Drinking Juice In The Hood”, Gillie Da Kid som en påse weed, Tyga som Art the Clown, Yung Miami med barn som Familjen Addams, Lizzo som Tina Turner, Halle Bailey och DDG som Janet Jackson och 2Pac i “Poetic Justice”, Lucacris som Tony Montana i “Scarface” och GloRilla som “Kids Next Door”.

Foto: Instagram/@ludacris/@fatjoe