62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
Se DJ Khaled, Meek Mill, John Legend m.fl. hylla Nipsey Hussle på “SNL”


“Long live Nipsey Hussle. The marathon continues.”

 

 

I fredags släppte som bekant DJ Khaled sitt nya album “Father of Asahd”, där en av de mest uppmärksammade låtarna i en rad av gigantiska samarbeten var “Higher”, en låt där John Legend och bortgångna Nipsey Hussle medverkade. Låten släppes samma dag som albumet tillsammans med en musikvideo som gjorde låten ännu starkare då det var den sista Nipsey gjorde i livet.

 

Under lördagen besökte DJ Khaled “Saturday Night Live”, där han iklädd en Nipsey Hussle-hoodie gick upp på scen tillsammans med Meek Mill och John Legend för att hylla rapparen. Uppträdandet innehöll ett medley av låtarna “Just Us”, “Weather The Storm” och såklart, “Higher”. I slutet av uppträdandet säger Khaled:

 

“Long live Nipsey Hussle. The marathon continues.”

 

Alla låtarna är från hans nya album och i en första del av “SNL”-showen bjöd han även på låtarna “Jealous” och “You Stay”, där namn som SZA, Lil Wayne, Big Sean, Jeremih, Lil Baby och Sverige-aktuella J Balvin gästade.

 

Nipsey Hussle omkom den 31:a mars 2019 efter att ha blivit skjuten med flera skott utanför hans Marathon Clothing-butik i Los Angeles.

 

Se uppträdandet, lyssna på “Father of Asahd” och se en rad redan släpps musikvideos nedan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL