5f2d30fa05d9010e180815f2
Se Cardi B, Ciara, Serena Williams, Travis Scott m.fl. på MET-galan 2019


Cardi B: “This reflects the woman’s body.”

 

 

I natt gick Met-galan av stapeln i New York och i år var det temat Camp: Notes on Fashion som gällde för gästerna. Vilket innebär en överdriven, kitschig och ironisk klädstil som ofta förknippas med gayrörelsen. Trots att Rihanna inte deltog, som annars brukar bjuda på otroliga kreationer och storslagna entréer, var det ändå en gala med många minnesvärda ögonblick.

 

 

Met-galan arrangeras varje år på Metropolitan Museum of Art i New York, och syftet med tillställningen är att samla in pengar till Metropolitans kostym- och modeavdelning. Årets värdpar var Lady Gaga och Harry Styles, och bland gästerna fanns stora delar av kändiseliten inom hiphopscenen.

 

 

Bland deltagarna såg vi bland annat Cardi B, Ciara, Serena Williams, Travis Scott med Kylie Jenner, Alicia Keys med Swizz Beatz, Kanye West med Kim Kardashian, Dwayne Wade och Gabrielle Union samt Idris Elba, bara för att nämna en handfull.

 

 

Förutom Billy Porters extravaganta entrè, då han bars in på röda mattan av sex barbröstade män iklädd en guldkreation med vingar från topp till tå, fick också systrarna Jenner mycket uppmärksamhet för sina fjäderkreationer. Klänningarna i lila och orange har dock fått en hel del människor på nätet att jämföra dem med Askungens styvsystrar och tvillingarna i White Chicks.

 

 

En annan artist som imponerade stort var Cardi B, som också kommer besöka Sverige för sitt framträdande på Way Out West senare i sommar. Rapparen dök upp i en kreation med ett släp som var så stort att flera personer fick hjälpa henne upp för Met-trappan och dess rosa matta. Såhär uttalade sig Cardi B själv om sin klänning.

 

 

“The inspiration behind it was feminism. This reflects the woman`s body”

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL