Rihanna och Donald Glovers film har fått ett premiärdatum


Se trailern här!

 

 

UPDATE 11/4:

 

Nu får vi äntligen lite mer material från den kommande filmen “Guava Island”, där både Donald Glover (Childish Gambino) och Rihanna medverkar. Dels har en, visserligen väldigt kort, trailer släppts och vi får även ny bild som Glover delat med sig av på Twitter. Ny information är också att filmen kommer finnas tillgänglig via Amazon Prime, där den kan ses gratis i 18 timmar, efter att den premiärvisas under Coachella i helgen.

 

“Guava Island” beskrivs som en tropisk thriller som handlar om en lokal musiker som är fast besluten att anordna en festival för allmänheten. I ett uttalande har Glover sagt:

 

“I’m really humbled having the opportunity to present something this timely and timeless. Between Rihanna and the people of Cuba, this is one of my favorite projects I’ve ever worked on.”

 

Filmen ska enligt VF vara inspirerad av “City of God” samt Princes “Purple Rain”. Mer info nedan!

 

 

 

 

 

ORIGINALPOST 8/4:

Det verkar som att Rihanna och Donald Glovers kommande film “Guava Island” har fått ett releasedatum. Uppmärksamma fans har kunnat skymta reklam för filmen på Spotify, med releasedatum den 13:e april, vilket också råkar vara samma dag som Donald Glover uppträder på Coachella som Childish Gambino. Inte nog med det verkar det även som att albumet kan komma att vara ett visuellt album.

 

childish-gambino-guava-island

 

Det är NME som tidigare rapporterat att cv-sektionen på filmfotografen Christian Sprenger hemsida utökats med titeln Director of Photography för “Guava”, med kommentaren “Visual album ft. Donald Glover (aka “Childish Gambino”)”. Detta har dock inte bekräftats och har sedan dess tagits bort.

 

“Guava Island” är regisserad av Hiro Murai som tidigare jobbat med Glover på “Atlanta” och medverkar i filmen gör även Letitia Wright och Nonso Anozie.

 

Det var först i augusti som det började skrivas om en film med Rihanna och Gambino då lokala medier sett de båda spela in på Kuba. Sedan dess har vi fått en smygtitt i form av en trailer som premiärspelades på Gambinos “PHAROS”-festival på Nya Zeeland i november.

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL