Pusha T vill bli barnboksförfattare: “They won’t publish me”


 

 

Det är ingen ovanlighet att rappare försöker bryta ny mark inom andra branscher, antingen av ekonomiska eller kreativa skäl. Oftast handlar det om väntade drag som skådespeleri, även om J. Cole nyligen visade att det aldrig är för sent att förverkliga sina basketdrömmar. En lite mer oväntad dröm visar det sig nu att Pusha T haft, då han avslöjar att han länge velat skriva en barnbok.

 

För även om den gode Pusha definitivt är en de mest respekterade rapparna i gemet, är han också känd för att rappa om allt annat än barnvänliga ämnen. Förmodligen är det också därför som han enligt egen utsago inte tillåtits förverkliga sin dröm, åtminstone hittills.

 

I en Twitter-konversation med radiovärden Matt Kolsky, där den senare berömde honom för låten “Keys Open Doors” och beskrev den som en “utbildande låt”, berättade Push:

 

“Thanx and I’ve been trying to write a children’s book for years…they won’t publish me…”

 

 

Det återstår att se om rapparen väljer att fortsätta försöka bli en publicerad barnboksförfattare, eller om han helt enkelt ger en själv i framtiden. Men först hoppas vi på att hans Neptunes och Kanye West-producerade album får se dagens ljus.

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL