5e81bb9b7f80ce30463cf002
5e78b0917f33f434794a1c02
Pop-Smoke-2020-S
Pop Smokes dödsorsak bekräftad


Samtidigt som familjen involverar sig i utredningen.

 

 

Obduktionsrapporten efter att 20-åriga rapparen Pop Smoke sköts till döds förra veckan har nu släppts. Där bekräftas det att den unga stigande stjärnan omkom efter ett dödligt skott mot överkroppen. Som tidigare rapporterat utreds nu incidenten som ett potentiellt planerat mord, snarare än ett inbrottsrån som gått snett. Detta efter att övervakningsfilmer visat att de fyra maskerade männen som tog sin i bostaden och började skjuta, inte lämnade byggnaden med några saker.

 

Pop Smoke fördes till sjukhus där han senare avled och efter att obduktionsrapporten släppts har kroppen nu återlämnats till rapparens familj. De är enligt amerikanska medier nu också på plats i Hollywood Hills för att involvera sig i utredningen som ännu inte har någon misstänkt gripen. Flera familjemedlemmar har istället börjat ifrågasätta vänner och vittnen som fanns på plats i huset när skjutningen skedde, skriver Complex.

 

Pop Smoke släppte nyligen mixtapet “Meet The Woo 2” och hade en lovande karriär framför sig. Lyssna på mixtapet nedan samt hyllningslåten “Forever Pop” av kollegan Lil Tjay.

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Vicky Grout

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL