petter-sleepy-LS
Petter och DJ Sleepy reflekterar kring 20 år inom musiken tillsammans: “Det var så otroligt intensivt i flera år.“


 

 

Petter firar 20 år sedan “Mitt Sjätte Sinne” på sensommaren. I en ny podcast-serie, “Med På Noterna”, reflekterar Stockholm-rapparen och parhästen DJ Sleepy kring en karriär som varat i över 20 år. Fokus i samtalet är karriärens början och hur de träffades under det sena 90-talet. Bland annat samtalar Petter och Sleepy om det intensiva turnérandet i början av karriären:

 

“Det var liksom som en virvelvind som drog igång där… För mig är det väldigt suddigt, dom där åren för att vi spelade så otroligt mycket och det är klart att vi festade och hade roligt också under den där perioden men det var liksom inte dekadensen som gör att jag inte riktigt minns det. Det var så otroligt intensivt i flera år.“
– Sleepy

 

Petter betonar i samtalet att DJ Sleepy varit instrumentell för hans framgångar sedan början vilket gjort att han utvecklats, både personligt och professionellt:

 
“Jag tror att det här megadrivet som jag alltid har haft, det har nog funnits men jag tror inte att jag såg möjligheten eller vågade branscha ut så mycket som jag gjort idag med andra grejer. Jag tror att det var nånting som kom när jag fick barn 2003. Då lägger man i en helt annan växel och man ser saker på ett annat sätt och man blir ännu mer seriös med sitt utövande.”

 

 

I nästa avsnitt kan vi höra Annika Norlin samtala med Erik “Fricky” Friman. Lyssna på podcastserien “Med på noterna” med Petter och DJ Sleepy här.

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL