Se även animerad video till "Two Dope Boyz (In A Cadillac)".

I dag på dagen är det 25 år sedan Outkast släppte sin odödliga albumklassiker “ATLiens” och det firar man genom att släppa en deluxeversion av skivan. Albumet var André 3000 och Big Bois andra album och bestod av 15 låtar, däribland “Wheelz Of Steel” och “Elevators (Me & You)”.

I samband med jubileumet bjuder duon också på en animerad musikvideo till låten “2 Dope Boyz (In A Cadillac)”, som tar inspiration från tv-spelsvärlden. Där får vi se Daddy Fat Sax och Dre ta sig ut i rymden, något som också återspeglas i det tv-spel som snart kommer att lanseras av duon. Enligt Rolling Stone kommer man kunna ta sig an rollen som André 3000 eller Big Boi när de försvarar Atlanta mot invaderande aliens. Spelet kommer att släppas till mobil och datorplattformar, dock utan releasedatum ännu. I ett pressutskick beskrivs spelet vidare:

“The aim of the game is to collect as many vinyl discs as quickly as possible in order to score maximum points.”

Den uppdaterade versionen av “ATLiens” kommer med 14 tidigare osläppta instrumentala spår, samt en CD booklet och grafiskt material av Frank Gomez. Se videon och lyssna nedan!