NastaNiva2015_LS
Nästa Nivå är tillbaka – här är årets artistcoacher!


 

 

I vår är talangtävlingen Nästa Nivå tillbaka och denna gång med nya coacher ombord på tåget. Silvana Imam, Sebbe Staxx, Ison&Fille, Gnučči och Adam Tensta ska tillsammans vägleda fyra unga talanger.

 

Fram till den 31 mars har ungdomar från hela Sverige möjlighet att ansöka till Nästa Nivå genom att ladda upp en film där dem antingen rappar eller sjunger. Fyra unga talanger kommer att väljas ut till projektet av artisteliten.

 

 

De vinnare som slutligen utses får göra sällskap med artisterna till Red Bulls studio i Paris för att spela in nya låtar från grunden och ta del av lärdomar om en musikbransch i ständig förändring. Under hösten blir det även en TV-serie och en stor konsert för att hylla svensk hiphop och de nya talangerna.

 

– Hiphop har på senare år blivit Sveriges största och viktigaste musikgenre. Att som aktiva artister sluta upp gemensamt bakom morgondagens stjärnor och kunna erbjuda coachning och gemensamt musikskapande i Red Bull Studios Paris känns som en självklarhet för alla inblandade, säger Adam Tensta, värd för Nästa Nivå sedan starten 2013.

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL