"Älskar dig mer än vad jag visste va möjligt..."

Den folkkära rapparen Näääk har blivit pappa. För tre veckor sedan föddes sonen Marvin, som han nu välkomnar till världen. Nyheten om det kommande faderskapet avslöjades redan i omslagsintervjun för Kingsize Magazine nr 3 2019, då han nyss fått reda på att det skulle bli en pojke. Han sa då:

– Det är grymt. En liten Näääkish! Det är både vackert och skrämmande. För första gången i mitt liv känner jag mig redo, vilket är sjukt att det tagit mig 36 år men det har det gjort. Jag är redo att bli pappa och lämna över stafettpinnen till nästa i familjen. Sen är det lite extra kul att det blir en son, som jag fick veta igår. Det är lite flummigt… Nu får man någon annan att ansvara för och man själv ligger inte i fokus. Artisteriet är ju ganska själviskt och det är inte alltid positivt. Man kan glömma bort den verkliga världen. Nu startar en ny epok i mitt liv och det känns magiskt.

I ett Instagram-inlägg visar han nu upp nytillskottet som alltså föddes för tre veckor sedan. I inlägget skriver han:

“Säg hej till lilla Marvin Samba som kom & stal pappas hjärta för all framtid! Älskar dig mer än vad jag viste va möjligt min lilla pojk!❤️❤️❤️”

Foto: Erik by Erik

65ba07add7a32f7b0a037f23