Efter en massiv premiärhelg har den nya filmen “Creed III” blivit en veritabel succé på biografer världen över. Filmen har redan setts av miljontals tittare världen över, en film där Michael B. Jordan gör sin regidebut och spelar mot Jonathan Majors.

I samband med filmens USA-premiär bjöd Complex på en intervjuliknande “sit down” med de två huvudkaraktärerna i filmen, för att samtala om populärkultur. På agendan stod bland annat så kallat “GOAT talk” om idrottare, skådespelare – och så klart rappare. Majors försökte bland annat utröna vem som är störst av Tupac Shakur och The Notorious B.I.G med sin skådespelarkollega. Överraskande nog svarade då Jordan att Drake (!?) drar det längsta strået för honom. Majors blev synbart upprörd och ifrågasatte valet, fast han själv senare valde ut Jay-Z som sin egen “GOAT”. Se klippet nedan!

Till filmen “Creed III” står Dreamville och J. Cole för soundtracket, något som skådespelarna inte tycktes lägga så stor vikt vid. Läs mer här om musiken till filmen!

65ba07add7a32f7b0a037f23