5f2d30fa05d9010e180815f2
Lil Pump gripen i Danmark inför Finland-spelning


Har även ställt in kvällens spelning på Fryshuset i Stockholm.

 

 

Lil Pump verkar återigen ha hamnat i blåsväder. Flera nyhetskällor rapporterar nu att den 18-åriga rapparen greps av dansk polis sent igår, bara timmar innan en planerad spelning i Finland. Några detaljer kring incidenten har ännu inte offentliggjorts, men källor till amerikanska TMZ säger att Pump och hans crew greps för att någon i umgänget sågs “hålla i något olagligt”.

 

Vid mötet med polisen bestämde sig Lil Pump för att ta fram sin telefon och sända allting via Instagram Live. I klippet kan man se rapparen reta polisen för att senare ge dem mittenfingret. Detta ledde till att man höll kvar rapparen under en längre tid, vilket då gjorde att han var tvungen att ställa in spelningen i grannlandet. Enligt Live Nations hemsida ställdes spelningen in på grund av “oväntade händelser”.

 

Det verkar inte som att Pump har blivit åtalad för något brott och han väntas bli frisläppt inom det närmsta dygnet. Den väntade spelningen i Stockholm ikväll är dock inställd.

 

 

 

 

Det är inte första gången Pump har haft problem med lagen under året. I februari blev han arresterad för att ha avlossat ett vapen i sitt hem och ett halvår senare blev han återigen arresterad i Miami för att ha kört bil utan ett giltigt körkort.

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL