62ecc92f37b61a70cf0bee62
62f21b521d7541908e0e0022
LeBron James vill släppa rapalbum: “My love for music is INSANE” 

 

Att LeBron James har en stor kärlek för musik i allmänhet och rap i synnerhet, är ingen nyhet. Hans miljontals följare på sociala medier har länge sett honom träna eller köra bil medan han pumpat favoritlåtar i hörlurar och högtalare och ibland har han även fått äran att spela upp låtar innan de har släppts.

 

Nu öppnar för att göra ett eget album, men tack och lov(?) har han inte fått hybris genom åren. Han förklarar att han själv inte tänker rappa, utan göra något mer liknande DJ Khaled har gjort i så många år: nämligen kurera ett album med favoritartister. Igår skrev han på Twitter:

 

“My love for music is INSANE!!! I think I’m going to do a album. Oh no I won’t be rapping or anything like that. I’m not crazy, I know what I’m great at, but I tell you one thing I do have. So many friends that can.”

 

 

LeBron agerade som bekant A&R på 2 Chainz senaste album med den passande titeln “Rap Or Go To The League” och syntes faktiskt redan 2005 på ett XXL-omslag tillsammans med Jay-Z, Kanye West och Foxy Brown.

 

Jämförelserna med DJ Khaled har förstås redan strömmat in. Vad tror ni själva om ett sånt här projekt?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Beats by Dre

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL