Inom hiphopvärlden är det synnerligen konfliktfyllt för tillfället. Förutom Eminem och Benzinos pågående ordkrig och återupptagna “beef”, så har även Nicki Minaj och Megan Thee Stallion råkat i luven på varandra. Nu tycks även stjärnskottet Latto tycks ha valt att supporta Megan The Stallion i konflikten med Nicki Minaj.

Det var efter att Megan släppt låten “HISS” förra veckan som bråket uppstod, då hon ska ha refererat till en av raderna till Nickis man, Kenneth Petty, som är villkorligt frigiven för sexualbrott. Efter detta har Nicki varit maniskt aktiv med kommentarer till händelsen på sociala medier och även släppt en disslåt tillbaka till Megan The Stallion. Men hennes reaktion och beteende har fått fans och hiphopvärlden att börja oroa sig för Nicki Minajs allmäntillstånd.

I mitten av detta bråk tycks nu Latto valt att ta rygg på Megan The Stallion. På torsdagen delade Megan ett klipp från musikvideon till “Hiss” på Instagram och i kommentarsfältet syntes Latto skriva ““U making us proud Meg [star-eyed emoji].” Enligt olika källor kan detta ha att göra med att Nicki Minaj och Latto hade meningsskiljaktigheter gällande en Grammy-nominering 2022. Latto själv är aktuell med gästinhopp på Jennifer Lopez nya singel “Can’t Get Enough” (se nedan).

Har ni missat låtarna i fråga? Eller är allt ett PR-trick? Döm själv och lyssna nedan!