Bara två månader efter att ha slutfört sin skilsmässa med Kim Kardashian så har Ye gift om sig. Den nya kärleken är Bianca Censori. En 27-åring från Australien som under flera år jobbat som designer för Kanyes märke Yeezy. 

För den som var uppmärksam så hintade Ye om en ny kärlek redan i december när han släppte låten ”Censori Overload”. De inledande raderna refererar både till exfrun Kim Kardashian och till Bianca Censori.

”Waking up to “I can’t do this anymore” text 

And The Bible said I can’t have anymore sex 

Till marriage”.

Det var i förra veckan som TMZ rapporterade att de såg paret äta middag på lyxhotellet Waldorf Astoria i Beverly Hills och för några dagar sedan syntes de igen och då bar de bröllopsringar. Nu har källor kopplade till paret bekräftat för TMZ att kvinnan är Bianca Censori och att paret har utbytt bröllopslöften under en privat ceremoni. Men enligt en källa till US Weekly så är det fortfarande oklart om giftermålet är lagligt.

“Kanye and Bianca did have a small wedding ceremony. Friends don’t know if it’s legal, but it’s very real to them”.

Även Kim Kardashian uttalade sig om giftermålet med ett vagt meddelande via en Instagramstory som sedan raderades.

“I’m in my quiet girl era, I don’t have much to say. Just much to do”, skrev hon.

Biancas syster, Angelina Censori, bekräftade giftermålet till Herald Sun tidigare i veckan och sa att hon är glad för sin systers skull men att hon önskar att de lämnar familjen i fred den närmsta tiden. 

‘It’s very exciting news for both my sister and the family but we choose to have some privacy for the time being”.

Sen nyheten om giftermålet med Kanye West så har Bianca raderat sina sociala medier. 

Lyssna på “Censori Overload” nedan. 

Foto: Privat, via Facebook