5f2d30fa05d9010e180815f2
Update: Kanye West på bättringsvägen efter sjukhusvistelse


Kördes i början av veckan akut till sjukhus i handbojor för psykiatrisk utredning, på grund av stress och utmattning.

 

 

Update:

 

Efter att ha spenderat tid på sjukhus i Los Angeles under ett par dagar uppges Kanye West ha repat sig och mår bättre, skriver Complex som även citerar en källa nära artisten:

 

It was a combination of a lot of issues: stress, anxiety, paranoia. He just broke. There have been signs recently of him just overwhelmed. Kanye hasn’t been himself for a while.”

 

 

De återstående datumet av “Saint Pablo Tour” i USA, som skulle ha avslutats i New York City på nyårsafton, har sedan tidigare ställts in och biljettköpare får tillbaka sina pengar.

 

 

– – – – – –

 

22/11-2016

 

 

Kanye West har haft en ständig nyhetsnärvaro under den senaste veckan, bland annat på grund av hans kommentarer om hur han beundrade Donald Trump’s valstrategi, men kanske framförallt eftersom att han avbrutit två “Saint Pablo”-spelningar tidigt, och lämnat tusentals fans besvikna. Nu rapporterar en rad av amerikanska medier att West’s beteende kanske inte varit helt oberättigat, då han under måndagen inlagts på ett sjukhus i Los Angeles för psykiatriskt vård. Det verkar som Chicago-ikonen blivit överväldigad av den stress som går hand i hand med hans livsstil, och som ett resultat fullkomligt utmattats. Efter att ha spenderat en natt med en doktors översikt berättar Kanye’s svärmor, Kris Jenner, att den Grammy-vinnande artisten “är trött, men mår bra.”

 

Efter det att nyheten om Kanye’s tillstånd har spridits så har både artistens vänner och kollegor reagerat via sociala medier. Trots att han ännu inte tycks ha återhämtat sig till fullo kan Mr. West glädjas av det stöd han finner inom industrin:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Ludvig LöfströmPublicerat:
RedaktionenNULL