Kanye West är på besök i Sverige – beställde mat på McDonalds i Trollhättan


Kanye har även officiellt bytt namn till Ye.

 

 

Kanye West har vid flera tillfällen spenderat tid i Europa senaste veckorna, bland annat i tyska storstaden Berlin. På måndagen dök superstjärnan upp i Sverige, där han beställde hamburgare på McDonalds i Trollhättan. På bilderna syns Kanye med en minst sagt udda frisyr, som han senare postade själv i sociala medier med en halskedja där dottern Saints namn syns (se ovan). Aftonbladet skriver att Ye befunnit sig för ett bröllop i italienska Venedig under helgen och därefter flög till Göteborg. Nu ska entreprenören, rapparen och producenten befinner sig på svenska breddgrader för att undersöka möjligheter till ett kommande samarbete, enligt uppgifter till tidningen. Se bilderna nedan från sociala medier.

 

Även om få restaurangbesökare ska ha uppmärksammat Kanyes närvaro på restaurangen, så har stjärnans nya frisyr skapat rubriker i tidningar och en flodvåg av delningar i sociala medier. Mc Donalds presschef kommenterade även besöket efter samtal med anställda på restaurangen i Trollhättan:

 

“Ingen på restaurangen kände igen honom och det är väl skönt för honom kanske att inte vara påpassad vart han än går. Så det är väl skönt att komma till McDonalds då med sina polare. Det är först efter besöket som vi förstod uppståndelsen.”

 

 

Under måndagskvällen kom även nyheten att Kanye Wests ansökan om namnbyte nu har godkänts av domstol, skriver Deadline. Från och med nu heter Kanye West endast Ye, utan efternamn. 2018 släppte han albumet “Ye” och har haft de två bokstäverna som Twitter-alias under en längre period. I en intervju med Big Boy på amerikansk radio, sade han tidigare att ordet “ye” är det mest förekommande ordet i bibeln och ska betyda “du”.

 

 

 

 

Foto: @kanyewest / Instagram

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL