5f2d30fa05d9010e180815f2
Joe Budden till Eminem: “I’ve been better than you this entire f**king decade”


 

 

Reaktionerna på Eminems senaste album “Kamikaze” fortsätter att ramla in, från rappare som hamnade i Slim Shadys skottglugg. Joe Budden var en av rapparna som fick sig en känga, efter att denne uttalat sig negativt om “Revival” i våras. Em lade följande rader på “Kamikaze”:

 

“Somebody tell Budden before I snap, he better fasten it
Or have his body baggage zipped
The closest thing he’s had to hits is smackin’ bitches
And don’t make me have to give it back to Akademiks
Say this shit is trash again, I’ll have you twisted
Like you had it when you thought you had me slippin’ at the telly.”

 

 

Joe Buddens svar kom inte genom en disslåt, utan på tisdagskvällen publicerade han en tidigare osläppt intervju/samtal med Kxng Crooked där han ifrågasätter hur han och medlemmarna i Slaughterhouse behandlades på Shady Records. Crooked I svarade å sin sida upp med ett Instagram-klipp där han tycks anse att klippen är tagna ur sin kontext.

 

Som att det inte vore nog följde Budden under onsdagsmorgonen svensk tid upp med en teaser från kommande “Joe Budden Podcast”. I klippet går han till attack mot Eminem och menar att Slim Shady inte har levererat något av textmässigt värde under ett helt decennium. Se klippen nedan!

 

“I’ve been better than you this entire f**king decade”

 

 

Joe Budden är under september högaktuell med Revolt TV-showen “State Of The Culture” (premiär 10:e september) samt nypremiär för “The Joe Budden Podcast” via Spotify den 12:e september.

 

 

See you guys tmw at 8am sharp…. #joebuddenpodcast

Ett inlägg delat av CCD of Spotify | EP at Revolt (@joebudden)Publicerat:
RedaktionenNULL