6284dbc5b422e7360a0da4a2
Jay-Z om VERZUZ: “Nobody Can Stand On That Stage With Me” 

 

Swizz Beatz och Timbalands succéplattform VERZUZ har sannerligen gått från klarhet till klarhet och det är inte för inte som större och större namn väljer att medverka. Men vissa är fortfarande skeptiska när det kommer till att utmana någon på scenen, eller att bli utmanad. En av dem är Jay-Z, som nu gett sitt svar på en fråga som många har: kommer han att medverka och mot vem?

 

Igår tisdag publicerade TIDAL två tweets med citat från Hov, som agerade överraskningsgäst vid Alicia Keys Twitter Space-firande av hennes nya album “KEYS”. Och enligt Roc Nation-chefen själv finns ingen värdig motståndare för en VERZUZ-medverkan.

 

“No one can stand on that stage with me. It’s not a chance in hell that anyone can stand on that stage with me. You gotta stand in front of the Grammy Family Freestyle live?”, sa han enligt citaten.

 

 

Det sistnämnda är en referens till den uppmärksammade freestyle som Jay framförde på Hot 97 år 2006. En freestyle som många anser är hans bästa. Han avslöjade också att han anser att Jadakiss framträdande i mötet med Dipset var ett av årets bästa.

 

 

 

Foto: Ivan Berrios

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL