I fredags påbörjade Iggy Azalea ett nytt kapitel i sitt artisteri när hon blev en del av OnlyFans communityt. En prenumeration på hennes sida, som är en del av det nya kreativa projekt ”Hotter Than Hell”, kostar 25 dollar i månaden och ska ge fansen exklusiv insyn i hennes nya kreativa resa som kommer att utmynna i ett nytt album. 

I ett uttalande berättar Iggy att hon har jobbat på projektet i sex månader tillsammans med konstnären och artisten Ian Woods och att hon nu är redo att ge ut resultatet. 

”Admittedly, I never knew OnlyFans was a place where I could be creative, so I didn’t expect to be collaborating with them on my biggest project to date! Once I looked beyond the surface level chatter about what it means to have an OnlyFans, I realized it was the perfect platform to launch a multimedia concept on”.

Framtida släpp under ”Hotter Than Hell”-projektet kommer att inkludera videos, bilder, poesi, illustrationer och musik. Enligt ett pressmeddelande har Iggy inspirerats av Madonnas ”Sex Book” och hon planerar att släppa en egen bok i samband med att projektet avslutas i slutet av året. 

Foto: Iggy Azalea/Josh Farias/OnlyFans