5e81bb9b7f80ce30463cf002
RBMA
19-årig Göteborg-producent imponerade på RBMA i Montreal


 

 

Ludvig Ward från Göteborg är nyss hemkommen från Montreal. Som enda svensk valdes 19-åringen ut bland tusentals sökande från hela världen till RBMA – en årlig sammankomst med syfte till att inspirera och knyta kontakter mellan musiker och artister från hela världen.

 

Ludvig, eller ModVo som han kallar sig när han skapar musik, har nyss släppt EP:n “Vertigino” via den ryska labeln #internetghetto. En imponerande EP fylld med modern soul, R&B och hip hop som förpackats i en passande trap och footworkförklädnad.

 

I Montreal var Ludvig en av de deltagare som fick chans att spela sin musik på internationell mark, där han öppnade en unik spelning i en hockeyrink i Le 1000 de la Gauchetière, Montreals högsta byggnad, och där alla åhörarna utrustades med skridskor.

 

RBMA eller Red Bull Music Academy arrangeras varje år sedan 1998 och under två intensiva veckor möts DJs, producenter och artister från hela världen i en världsmetropol för att bland annat delta i föreläsningar och workshops, men framförallt för att nätverka, samarbeta och inspireras. I akademin har deltagarna fri tillgång till tio inspelningsstudior och dessa användes mer än flitigt – dygnet runt.

 

ModVo’s debutsingel på Spotify.

 

RBMA MontrealPublicerat:
RedaktionenNULL