Fricky gästar fästmön Cleo i P3:s sommarradioprogram


Sänds från hemstaden Umeå med flera Random Bastards-kollegor som gästar.

 

 

Under många år har Nathalie ”Cleo” Missaoui varit en av den svenska hiphopscenens starkaste profiler. Hon har genom årens lopp samarbetat med Linda Pira, Looptroop Rockers, Syster Sol, Mwuana och många fler. Hon utgör även en grundbult i kollektivet Random Bastards, tillsammans med andra artister från Västerbotten som Fricky, Gonza-Ra och Trainspotters. När Kingsize Magazine gjorde återkomst i fysiskt format i mars 2018 blev Cleo och Random Bastards även först ut att pryda omslaget på tidningen.

 

 

I juni meddelade Sveriges Radio att Cleo blir programledadre för ett sommarprogram i P3. Detta innebar att hon flyttade hem till Umeå under sommaren för att sända radio som kretsar kring aktualiteter, populärkultur, samt flera gäster och dialog med lyssnarna. “Cleo i P3” började sändas den 15:e juli och hon får sällskap av Marc Strömberg och flera gäster med förankring i Jämtland, Västernorrland, Västerbotten och Norrbotten.

 

Cleos radioprogram sänds vardagar kl.13-16 i Sveriges Radio P3.

 

 

På torsdagen 1:a augusti gästar Cleos fästmän och pappan till deras några månader gamla dotter i programmet. Cleo skriver i sociala medier:

 

 

Foto: Sveriges Radio

 Publicerat:
Redaktionen

Relaterat


Advertisement
NULL