Erik Lundin skriver erotisk novell – lyssna här!


I samarbete med RFSU.

 

 

Erik Lundin är som vi alla vet en begåvad textförfattare. Nu använder han sina färdigheter i en ny kontext, nämligen en erotisk novell. “Kollegan” är en novell som Lundin skrivit i samarbete med RFSU, riksförbundet för sexuell upplysning. Nyheten kommer inte som en enorm överraskning då rapparen redan i omslagsintervjun för Kingsize Magazine nr 1 2019 berättade om sina ambitioner att både skriva en bok och bli skådespelare:

 

– Var sak har sin tid, men bok… Det brinner i fingertopparna alltså. Jag vill verkligen skriva böcker[…] det finns massa saker jag vill göra. Jag vill bli skådespelare, det vore fett också, sa han då.

 

Läs utdrag från “Kollegan” nedan och lyssna på hela berättelsen via RFSUs podcast HÄR.

 

“Jag kände henne inte väl, men våra öden hade korsats ett fåtal gånger, de senaste två åren. Första gången var på ett annat event där vi presenterats för varandra, men jobbat på två helt olika håll. Nästa gång vi sprang på varandra, var i Stockholms nattvimmel. Då hade jag, lite skämtsamt, presenterat henne som en kollega för mitt sällskap. Den satte sig tydligen hos henne, för därefter hade vi blivit ”kollegor”. Jag fick för mig att det alltid hade funnits nån form av attraktion emellan oss. En attraktion som nästan var lättare att ta på med känslorna, än att se. Om det låter vettigt. Däremot aldrig något uttalat.”

 

 

Foto: Erik by Erik

 

 Publicerat:
RedaktionenAdvertisement
NULL