Eminems “Killshot” slår YouTube-rekord


Samtidigt som MGK buas ut på konsert…eller?.

 

 

I fredags släppte Eminem till slut sitt efterlängtade svar till Machine Gun Kelly i form av disslåten “Killshot”. Nu har Slim Shady slagit ännu ett rekord, uppger Billboard. Med 38.1 miljoner visningar under de första 24 timmarna på kanalen blir det den största videopremiären på YouTube och den tredje största premiären överlag i plattformens historia.

 

 

 

 

Sedan releasen har MGK själv spridit låtens omslag på sina konserter och på en spelning i Orlando tidigare i veckan fick han en hel publik att, åtminstone till synes, ta hans sida i beefen.

 

 


Visa det här inlägget på Instagram

he missed. 🎯🙅🏼‍♂️😂🖕🏽#legshot #rapdevilstillNUMBERONE #letstalkaboutit 😈🔪🐐

Ett inlägg delat av BINGE EP 9.21.18 (@machinegunkelly)

 

 

Men, det har också spekulerats vilt kring att Machine Gun Kelly ska ha blivit utbuad när han uppträdde som förband till gruppen Fall Out Boys nyligen. Först publicerades klipp från spelningen där man tydligt kan höra burop när MGK framför Eminem-dissen “Rap Devil”, men Kelly själv och flera andra påstår nu att klippen är redigerade av Eminem-fans och är fake.

 

Rapparen själv kommenterade de första klippen med kommentaren “😂😂😂 #posttheREALfootage #fakenews” och sedan dess ska de faktiska klippen ha kommit fram. Machine Gun Kelly kommer säkerligen adressera situationen på den kommande EP:n “Binge” som släpps den 29:e september, men tills dess, se nedan och avgör själva.

 

 

 

 

MGK

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenAdvertisement
NULL