5f2d30fa05d9010e180815f2
Eminem dissar Joe Budden på “Chloraseptic”-remixen – försvaras av 50 Cent och Bizarre


“Nah, dog, y’all sayin’ I lost it, your fuckin’ marbles are gone.”

 

 

I måndags släpptes Eminems omtalade “Chloraseptic”-remix med 2 Chainz och Phresher där det tidigt diskuterades om några av raderna var riktade mot Shady Records-kollegan Joe Budden. Den tidigare Everyday Struggle-hosten var tydlig i sin kritik av singeln “Walk On Water” när den släpptes och utvecklade även sitt missnöje kring “Revival” i sin egna podcast “The Joe Budden Podcast”.

 

Detta togs inte väl emot av Eminem som på remixen rappar följande rader som antas riktas mot Budden:

 

“Not as raw as I was, ‘Walk on Water’ sucks,’ Bitch, suck my dick/ Y’all saw the tracklist and had a fit ‘fore you heard it/ So you formed your verdict/ While you sat with your arms crossed/ Did your little reaction videos and talked over songs (Chill!)/ Nah, dog, y’all sayin’ I lost it, your fuckin’ marbles are gone.”

 

Detta bekräftades i dagarna av D12-medlemmen Bizarre som menade att raderna definitivt var riktade mot Budden och förklarade även närmare varför Eminem och D12 hamnat i klinch med den forne rapparen.

 

 

 

Bizarre och Budden hamnade även i ett bråk på Twitter som slutade med att den senare hotade med att komma till Detroit och slå ner D12-medlemmen.

 

Budden-Bizarre-2017-SRedaktionen | Kingsizemagazine

 

 

Någon som inte är känd för att hålla sig utanför beefs, i synnerhet när det gäller Eminem, är 50 Cent som direkt gick in och kommenterade händelsen på sitt egna vis. I en caption med en bild på Joe Budden skriver han:

 

“That was a bad idea, look you got a little ass whopping coming. It’s not a big deal, you will get over it.”

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL