Eddie Murphy tillbaka med stand-up på scen efter nästan 30 år – se videoklippet här!


Skämtade om Bill Cosby: “You know you fucked up, when…”

 

 

På söndagskvällen tilldelades Eddie Murphy den prestigefyllda “Mark Twain Prize” på Kennedy Center i Washington och hans tacktal blev de facto till en kortare stand-up som uppskattades av den kändistäta publiken. Framträdandet på scen inför TV-kameror och publik blev hans första på nästan trettio år, enligt amerikanska medieuppgifter. Tidigare i våras han även ett framträdande på en klubb i Los Angeles, där kameror och mobiltelefoner förbjöds under hans stand-up.

 

 

I vintras firade Eddie Murphy och en lång rad andra komiker/skådespelare 40-årsjubileumet för Saturday Night Live i New York. Då gjorde Murphy ett kort framträdande i TV-programmet och avslöjade efteråt att han avböjt att skämta om Bill Cosby.

Murphy ska efter “SNL 40” i februari ha fört samtal med sin goda vän Arsenio Hall och därefter ändrat ståndpunkt kring att skämta om Bill Cosby och gjorde en bejublad imitation av Cosby på scen:

 

“You know you fucked up, when they want you to give your trophies back.”

 

 

Innan ceremonin kunde Murphy även bekräfta framför kamerorna att han framöver kommer göra en återkomst till standup-scenen:

 

“I’m always writing…but eventually I’m dropping something else…telling jokes and all that stuff. Eventually…”

 

 

 

Se Eddie korta stand-up/tack tal i videoklippet:

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL