Drake och Lil Baby har redan samarbetat på låtar som “Yes Indeed”, “Girls Want Girls”, “Wants and Needs”, DJ Khaleds “Staying Alive” och “Never Recover” med Gunna. Men nu kan de Grammy-prisade artisterna ha ett helt gemensamt album på väg. I alla fall om man ska tro DJ:n och producenten Black Coffee, som avslöjade nyheterna i ett avsnitt av podcasten “Podcast and Chill“ med Mac G. Black Coffee har tidigare samarbetat med Drake på albumet Honestly, Nevermind. I podcastavsnittet berättar han att han hörde talas om projektet från Kevin “Coach K” Lee, som är en av medgrundarna till Lil Babys skivbolag Quality Control.

“He had said to me Lil Baby and Drake are making an album”, säger Black Coffee i podcasten.

Drake hintade själv om att ett nytt album kan vara på gång snart under en konsert på Apollo Theater i januari i år. Mitt i konserten stannade han upp för att prata om sin framtid inom musiken och sa att det kanske kan komma ny musik under 2023 – om han känner för det.

“And I hope I can continue to strike up more emotions for you, maybe this year. I might get bored and make another one, who knows”, sa Drake.

Varken Drake eller Lil Baby har gått ut och kommenterat Black Coffees uttalanden.

Foto: Press