5ebe5f2072aaf323604db793
Drake får sin första listetta på Canadian Hot 100


Goda nyheter för Drake två dagar före “Views From The Six”.

 

 

Konstigt nog har nyckelhållaren till Toronto aldrig haft en listetta på Billboards lista “Canadian Hot 100” – tills nu. Billboard meddelade idag att “One Dance” efter drygt tre veckor har tagit listettan för alla genrer i Kanada och i Storbritannien. I USA befinner sig “One Dance” fortfarande bakom Desiigners låt “Panda” och Lukas Grahams “7 Years”.

 

Drake har ett flertal gånger uttryckt sin ambition att få en listetta i Billboards Hot 100 i USA, han kom under hösten väldigt nära med Hotline Bling som under ett par veckor stod still på andraplatsen. Att den nya plattan släpps om två dagar kan visserligen höja oddsen för att One Dance blir hans första listetta i USA.

 

Sist Drake släppte ett solo-projekt slog han Spotify-rekord för mest streams på en vecka, ett rekord som drygt en månad senare gick till Kendrick Lamar efter att han släppte den Grammy-vinnande skivan To Pimp A Butterfly. Denna gång blir det nog ganska svårt för Drake att göra detta då albumet endast kommer vara tillgängligt via Apple Music under den första veckan.

 

 

//Artin HojatPublicerat:
RedaktionenNULL