6284dbc5b422e7360a0da4a2
Cleo hintar om debutalbum och spelningar till våren 

 

Det är många som väntat minst sagt tålmodigt på Cleos första album på svenska. Ja, hela hennes karriär för att tala klarspråk. Förmodligen har det varit på gång länge, men av olika anledningar inte blivit av. Våren 2020 skrev rapparen att hon såg fram emot att börja jobba på sin skiva och kanske att den utdragna coronapandemin gett henne utrymme att äntligen färdigställa projektet, eller åtminstone komma en bra bit på vägen.

 

De senaste månaderna har vissa tecken på en albumprocess dykt upp på sociala medier, men nu bekräftar Cleo själv att albumet är på gång. I ett inlägg på sociala medier skriver hon bland annat:

 

“Försöker verkligen göra färdigt skivan så vi kan släppa den till våren.”

 

I samma inlägg meddelar hon också att hon nyligen tackat ja till en spelning i sommar, men än så länge finns inte mer information än så. Av allt att döma har perioden utan live-spelningar varit tuff för rapparen, precis som för många andra i branschen, men i kommentarsfältet får hon stöd av Frej Larsson.

 

“Vet att många krisstöds-svennar och styrelseshunos ser det här. Get your fkn priorities straight. Det här är top of the Rap-fooodchain. Helt overkligt att Sveriges bästa entertainer inte kan slappna av ekonomiskt i den här tiden. Rätta till detta. Viktigare eller minst lika viktigt som att rädda någon bank eller något flygbolag eller sänka skatten för någon hm-chef. Love you cleo, du är bäst, längtar efter skivan ❤️”, skriver Frej.

 

Cleo hördes senast på Random Bastard-kollegorna Academics och Erks album “Nånstans i skogen” och innan dess på maken Frickys debutalbum “Fricktion” och sista spåret “Speciellt”. Se inlägget nedan.

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Sveriges Radio / Pressbild

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL