5e78b0917f33f434794a1c02
nasta-niva-2018-cherrie-erik-LS
Cherrie, Dani M, Lamix och Erik Lundin är coacher i ny säsong av “Nästa Nivå”


 

 

Sedan 2013 har artister som Joy, LASH, Namasenda och Beri fått sina genombrott via talangtävlingen “Nästa Nivå”. I den förra omgången av tävlingen agerade Sabina Ddumba, Linda Pira, Elliphant och Chapee coacher där hela 900 sökande tog chansen att utvecklas i sitt skapande.

 

 

Nu är det dags för Nästa Nivå 2018, där fyra talanger kommer att coachas i sitt låtskrivande av Cherrie, Dani M, Lamix och Erik Lundin. Se info nedan!

 

I år kommer de utvalda talangerna få åka till London och spela in musik, delta i föreläsningar, uppträda, samt hänga med sin mentor. Allt sker mellan den 17-22:a mars.

 

 

För att delta i tävlingen:

 
Gå till nastaniva.redbull.com

Spela in en video där du framför en låt. Låten kan vara din egen eller en cover. Du behöver inte ha producerat låten, det räcker med att du framför texten. Lägg upp videon på Youtube och bifoga länken i formuläret. Skicka in senast 16:e februari. OBS! Du måste ha fyllt 16 år.

 

Deltagarna väljs ut av artisterna och de fyra som blir antagna tilldelas varsin artist som coach. Åtta utvalda får komma till en audition, där fyra slutligen väljs ut. Som deltagare skriver man sin egen text och får hjälp med teknik och produktion i en av Red Bulls studios som har studiotekniker och inspelningsutrustning i världsklass. Deltagaren får även hjälp att spela in och släppa en egen låt som framförs live på ett större event senare under våren.

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL