Cassidy är tillbaka – möter Dizaster i december-battle


 

 

Den 6:e december går ett av världens hittills största battleevent av stapeln då Cassidy gör comeback på battlescenen efter ett 10 år långt uppehåll där musik och film prioriterats. Han har hunnit med Billboard’s top 100 lista, ett långt fängelse straff och en livshotande bilolycka. Nu valde han att komma tillbaka efter att Fresh Coast Media öppnat checkhäftet och betalat drygt 250.000$ Till ‘Cass’ för att göra comeback..

 

Men det kommer inte bli lätt för honom, han battlar en alltid lika aggressiv och oförutsägbar Dizaster, som i senaste matchen attackerade sin motståndare Math Hoffa i tredje ronden med både slag och sparkar. Dizaster som enligt väldigt många har “gått ner sig” säger själv att denna battlen är hans sista chans att vara kvar på världstoppen då han är avstängd från alla dom 3 stora ligorna på grund av diverse incidenter.

 

 

Eventet kommer att äga rum i Los Angeles och superstjärnor som Drake, 50 cent och Royce Da 5’9 väntas vara på plats.

Detta monster-event innehåller totalt 10 stora battles med bland annat Los Angeles egna och alltid lika kontroversiella Daylyt emot Serius Jones och “Wild n Outs” Conceited möter Bigg K.

 

Du kan köpa din PPV till detta event på denna länken:

GO2FILMON.com/RAP

 

 

 

// Rasmus Persson (@DRPBattleNews)

 

 Publicerat:
RedaktionenAdvertisement
NULL