Pop-Smoke-2020-S
Brooklyn-rapparen Pop Smoke riskerar 10 års fängelse 

 

Brooklyn-rapparen Pop Smoke greps under fredagskvällen för att ha kört en stulen bil vid John F. Kennedy-flygplatsen. Den populära rapparen, som nyligen hördes på Travis Scotts “Jackboys”-album, anklagas för att ha transporterar en stulen Rolls Royce Wraith av årsmodell 2019 från Kalifornien till New York.

 

 

I domstolsdokument som Complex fått tag på åtalas rapparen för brottet “Interstate Transportation of Stolen Motor Vehicle” då han påstås ha kört den nämnda bilen någon gång mellan den 5:e november och 3:e december förra året. Samtidigt rapporterar TMZ att bilen var föremål för diskussion om att ha med i en musikvideo, där det senare bestämdes att den skulle lämnas tillbaka dagen efter – något som uppenbarligen inte verkar ha hänt.

 

Rapparen ska enligt uppgifter riskera maxstraffet på 10 års fängelse, medan han själv nekat till brott i ett första förhör under fredagen. Han påstås också vara en del av gänget 823 G Stone Crips och har fått ett förbud mot att kontakta någon gängmedlem. Pop Smokes borgensumma har satts till 250,000 dollar och hans mamma ska ha satt ut sitt hus till försäljning för att få hem sin son. Den 3:e februari ska rapparen återigen infinna sig i rättssalen.

 

Nyligen följde Pop Smoke upp sitt Jackboys-samarbete med videon till “Christopher Walking”. Se nedan!

 

 

 

 

Foto: @realpopsmoke

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL